Vilken typ av tak föredrar du?

Vi kan ge dig hjälp när det kommer till flera olika typer av tak. Några av de tjänster vi erbjuder inkluderar de nedan.

plåttak

Plåttak

Behöver du hjälp med att lägga ett plåttak? Då är detta en av de saker vi kan hjälpa dig med. Med vår hjälp får du ett snyggt och hållbart plåttak som kommer att kunna hålla i många, många år framöver. Tveka därför inte på att kontakta oss redan idag för att få hjälp med att lägga ett plåttak.

takpapp

Takpapp

Vi kan också hjälpa dig med takpapp. Dessa tak är numera betydligt mer hållbara och slitstarka än vad de tidigare brukade vara. Dessutom är det ett kostnadseffektivt material. Är du intresserad av denna typ av tak berättar vi gärna mer om vad du kan förvänta dig.

takpannor

Takpannor

Vi hjälper dig även mer än gärna med takpannor. Detta kan både röra sig om tegelpannor samt om betongpannor. En av fördelarna med takpannor är att de är mycket slitstarka och klarar av att stå emot de svåra väderförhållanden som ibland råder här i Sverige.

solcellstak

Solcellstak

Om du vill ha ett miljövänligt tak som kan hjälpa dig med att hålla ner dina energikostnader, då kan det vara värt att satsa på ett solcellstak. Även dessa tak kan vi hjälpa dig med att lägga. I samband med detta kan vi berätta mer om hur mycket el du kan förvänta dig att taket genererar.