Detta är Kungstak AB

Vi på Kungstak AB är ett byggföretag som specialiserar oss på tak. Vi är baserade i Billdal i södra Göteborg och erbjuder våra tjänster till privatpersoner och företag som bor eller verkar i Göteborg med omnejd. Eftersom vi har mer än 10 års erfarenhet av branschen har vi under årens lopp hunnit skaffa oss ovärderlig kunskap och erfarenhet av att arbeta med takläggning. Detta är något som betyder att vi kan erbjuda den högkvalitativa service vi kan!

Vi arbetar i ett högt tempo

Vi på Kungstak AB är också ett företag som är vana vid att arbeta i ett högt tempo. Det gör vi eftersom vi är fullt medvetna om att det kan vara mycket påfrestande att ha ett pågående byggprojekt där hemma eller på kontoret. Faktum att vi arbetar i ett högt tempo betyder inte heller att vi inte är noggranna, utan vi är noggranna samtidigt som vi håller ett högt tempo!

Vi bryr oss om miljön

Nöjda kunder och välutförda arbeten är inte det enda som är viktigt för oss på Kungstak AB. Vi bryr oss nämligen även om miljön och gör allt vi kan för att kunna erbjuda en så miljövänlig service som möjligt.